Hoe Kun Je Zien Wie Je Instagram-verhaal Heeft Bekeken?

>

Hoe kun je zien wie je Instagram-verhaal heeft bekeken?

Zoals je misschien al weet, heeft Instagram onlangs de voetsporen van Snapchat gevolgd door een verhaalfunctie te lanceren. Met deze functie kun je meerdere foto's of video's delen met je volgers, die na 24 uur ‘verdwijnen’.

De meeste mensen waren onzeker over hoe ze moesten reageren op het begin van Instagram-verhalen, waarbij sommige mensen enthousiast waren om het uit te testen en anderen tekenen van teleurstelling vertoonden in de duidelijke nabootsing. In deze blog deel ik een paar nuttige stukjes informatie over Instagram-verhalen.

 

Hoe weet je wie je Instagram-verhaal heeft bekeken?

U kunt zeker zien wie uw verhaal heeft bekeken binnen 24 uur nadat u het heeft gepost. Na deze tijd kunt u de kijkers niet meer zien en kunt u alleen het aantal weergaven zien. Zelfs als je het verhaal benadrukt, zullen de kijkers uit het verhaal verdwijnen. Om te zien wie uw verhaal heeft bekeken (vóór 24 uur na publicatie van het verhaal.

 

1- Open Instagram op uw iOS- of Android-apparaat.
2- Tik op je verhaal, zodat het begint te spelen
3- Veeg omhoog over uw verhaal; als iemand je verhaal heeft bekeken, wordt zijn gebruikersnaam onder aan het scherm in de kijkerslijst weergegeven.

 

Notitie! Dit onthult alleen de mensen die dit specifieke verhaal hebben bekeken. Als je nog een foto of video in je Instagram-verhaal hebt, veeg je erover omhoog om de kijkerslijst te zien.

Dat is het. Je kunt de lijst met je volgers en niet-volgers bekijken die je verhaal op Instagram hebben bekeken. Een manier om je onbekende stalkers te vangen met Instagram-verhalen.

 

Hoe zie je iemands verhaal op Instagram zonder ze dit te laten weten?

Zoals je weet, kan iedereen je naam zien als je zijn of haar verhaal opent. Dus als je iemand een verhaal wilt zien zonder hem dit te laten weten, moet je wat trucjes doen. Het hangt echter af van de accountstatus of het privé of openbaar is.

 

Iemand anoniem verhaal zien als het account openbaar is:

 

U kunt op internet zoeken vanuit de Instagram-verhaalviewer. U hoeft dus alleen de URL van het persoonsprofiel in het vak in te voeren en het verhaal te bekijken. Houd er rekening mee dat u het verhaal alleen kunt zien als het een openbaar account is. Anders zou je in hun volgerslijst moeten staan.

 

1. Open het profiel van iemand dat je hun verhalen gaat bekijken
2. Tik op het pictogram met de drie stippen rechtsboven
3. Kopieer de profiel-URL
4. Zoek naar een Instagram-verhaalviewer op Google
5. Zoek het vak om de URL in te voeren
6. Plak de URL in het vak
7. Wacht tot de verhalen zijn geladen

 

Nu kunt u de verhalen anoniem bekijken zonder dat ze het weten.

 

Om iemand anoniem verhaal te zien als het account privé is:

Deze is een beetje uitdagend omdat je geen Instagram-viewer kunt gebruiken.

 

1. De enige manier die u kunt gebruiken, is een account hebben waarvan ze niet weten dat het van u is. Je kunt ze volgen en als ze het verzoek accepteren, kun je hun inhoud zien.
2. Je kunt ook een ander account gebruiken (als het al in hun volgerslijst staat) om de verhalen te bekijken.
3. Er is nog een manier. U kunt uw naam in uw profiel wijzigen. Dus ze zullen niet beseffen dat jij het bent. Na 24 uur verdwijnt uw naam en kunt u deze wijzigen in de oorspronkelijke naam. Deze manier is echter een beetje uitdagend en kan tijdrovend zijn. Om uw naam te wijzigen, kunt u naar uw profiel gaan en vanuit Profiel bewerken de naam en gebruikersnaam wijzigen.

 

Gevolgtrekking

Het is gemakkelijk om het verhaal van iemand te bekijken als het account openbaar is. Als het account echter privé is, wordt het een uitdaging. Als je wilt weten wie je verhaal heeft bekeken, moet je dit controleren voordat het verhaal verdwijnt. Bel ons op Instagram Telefoonnummer: + 32-63681637.

 

 

We bieden ook technische ondersteuning aan Avast Contact Nederland.

Share:

Keywords: instagram telefoonnummer

Comments

Other related blogs

massage therapist at home

By : Hossain

Description:Looking for a mobile or in home massage therapy in Halifax NeuroTouch Therapy connects y..


Technical Help

By : Technical Advise

We provide Technical Help to our users by a diagnosis of their computer and other devices. And if th..


Technical Help

By : Technical Advise

We provide Technical Help to our users by a diagnosis of their computer and other devices. And if th..


Hoe u verbinding kunt maken met Google Live Chat-ondersteuning

By : Klantenservice

Contact opnemen met Google Live Chat om uw probleem op te lossen Google is een bedrijf dat zijn wor..